Σελίδες

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ανοιχτή επιστολή



Συμπολίτη Λαφαζάνη και συμπολίτη Κουτσούμπα,

αφήστε επί τέλους τους πολίτες να κάνουν κι αυτοί μια φορά ένα λάθος στη ζωή τους, να δημοψηφίσουν! Καημό το έχουν μια φορά να γευτούν και αυτοί το δικό τους λάθος. Όλο εσείς το γεύεστε. Το γλυκό λάθος που το κρατάτε μόνο  για τον εαυτό σας αποκλειστικά φαταούληδες και καλοφαγάδες. Αφού βλέπετε ότι μόνοι σας δεν μπορείτε να παλέψετε αυτή την εθνική προδοσία. Και η χώρα είναι πάνω από τη ιδεολογία σας! Αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ!
Όλο τους προστατεύετε με την αποπνικτική σας αγάπη, μπας και παραστρατήσουν στη ζωή τους. Έγνοια σας, μην σας πάρουν την εξουσία και δεν τη χρησιμοποιήσουν σωστά! όπως εσείς ξέρετε!                                                                                                                                                    Γελάνε κι οι κότες.

Αφού θέλουν Κουτσούμπα να μην δώσουν το όνομα Μακεδονία, άστους να φάνε το κεφάλι τους. Γιατί να το φας εσύ και το κόμμα σου. Αφού επιμένουν Λαφαζάνη να γίνουν ρεζίλι στους άλλους λαούς, άστους να κάνουν την γκάφα τους. Γιατί να την κάνεις εσύ και το κόμμα σου. Γιατί μεγάλοι μύστες μου, οι λαοί μαθαίνουν μόνο από τα λάθη τους κι όχι από τα σωστά τους. Το ίδιο και ο άνθρωπος σαν μονάδα. Από το σωστό δεν μαθαίνεις ποτέ τίποτα γιατί είναι σωστό. Όλο τα καθοδηγείτε αυτά τα τούβλα που δεν καταλαβαίνουν τίποτα όπως εσείς. Νισάφι πια.

Το κάναν μια φορά στην εθνική μας αντίσταση που δεν σας άκουσαν το λάθος, το ξανακάναν άλλη μιά με τον Τσίπρα που πάλι δεν σας άκουσαν. Το κάνανε παλιότερα με τον Καραϊσκάκη και τον Κολοκοτρώνη.  Το επανέλαβαν ακόμη προχθές με τον Τάσο και το σχέδιο Ανάν στην Κύπρο. Άστε τους να φάνε το κεφάλι τους για να μάθουν. Πάψτε να τους καθοδηγείτε και να τους χειραγωγείτε τόσο ασφυκτικά.

Τέλος, όλο εσείς οι πολιτικοί της αριστεράς και της δεξιάς δεν κάνετε τα λάθη; Αφήστε και τον φτωχό λαουτζίκο να κάνει κι αυτός μια φορά ένα λαθάκι. Έτσι για να μαθαίνει κι αυτός μια στάλα. Όλη την γνώση δική σας την θέλετε!    

Κι ύστερα δεν καταλαβαίνετε ότι οι ώμοι σας δεν αντέχουν ένα τέτοιο βαρύ κι ασήκωτο φορτίο; Αφήστε το λαό να πάρει αυτός την ευθύνη και το βάρος που οι δικοί του ώμοι αντέχουν. Μην τον ξευτιλίζετε και μην τον υποτιμάτε τόσο πολύ. Κάντε την μεγάλη αριστερή έκπληξη μέσα στα αδυσώπητα γρανάζια της ιστορίας που συνθλίβουν τις προδοσίες. Σκεφτείτε στην κατάληξη, τι μπορεί να γεννήσει αυτή η τόλμη σας εκτός ή εντός ιδεολογίας.

Αυτά τα μεγάλα εθνικά βάρη δεν αντέχονται στους ώμους κανενός ηγέτη. Αφήστε να τα επωμισθεί ο λαός που έχει πιο γερές πλάτες. Και μην κρύβεστε πίσω από το ΝΑΤΟ!!!
Κλείνοντας αυτό το σύντομο, τον λαό να φοβάστε! Και προς το καλό και προς το κακό. Αν δε, τον κοροϊδέψετε, θα σας την φυλάξει μια για πάντα.

Υ.Γ :: Όσο για τα υπόλοιπα ρετάλια της αριστεράς, που σαρώθηκαν γενόμενοι το αντίθετό τους, δεν τους αναφέρω καν γιατί είναι υπέρ της παγκοσμιοποίησης και το λένε διεθνισμό, εξαπατώντας τους πολίτες με το την πονηριά της ασάφειας παγκοσμιοποίηση-διεθνισμός. Άλλοι πάλι αυτοί που μας λένε βλάκες. Ζητάνε ανοιχτά σύνορα κι ότι άλλο αναφέρει ο χριστιανισμός στα κείμενά του. Αλλά για να αμφιβάλλετε τουλάχιστον, αν όχι να μαθαίνετε και κάποιοι που διαβάζετε εδώ, ο Κάρολος θα τράβαγε τα μαλλιά του αν έβλεπε την κολοσσιαία στρέβλωση σήμερα της διεθνοποίησης και θα άλλαζε τρέχοντας την δική του παλιά νοηματική, αλλάζοντας τουλάχιστον την λέξη να πολεμήσει την στρέβλωση.                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου