Σελίδες

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Περί συνόρων



Αφού δεν υπάρχει κομουνισμός, δεν υπάρχουν και ανοιχτά σύνορα!! Τόσο απλά παιδιά. Για προσχολική ηλικία. Ρωτήστε τους Κουβανούς που το ξέρουν καλλίτερα από εσάς. Δεν περνάει κουνούπι. Θα τα ξανανοίξουν λένε μετά την εγκαθίδρυση του παγκόσμιου κομουνισμού, αλλά πάντα με αιτήσεις αυστηρά λένε. Από μακριά, από τις χώρες τους. Πριν πάνε εκεί και τους εκβιάζουν, συναισθηματικά και τέτοια εύμορφα.

Και τσιμουδιά μην σας πάρουν είδηση οι αριστεροί πολίτες, που δεν κρατιόνται. Γιατί όπου νάναι ξεσπάει το τσουνάμι των αγανακτισμένων οπαδών σας. Αφήστε τους άλλους που συκοφαντούνται εύκολα. Δεξιοί και λοιπά. Για τους δικούς σας λέω. Επί τέλους! Να συμπληρώσω και να το καλωσορίσω.  Όχι μόνο στα νησιά παντού στην χώρα. Αν δεν κινηθούν οι πολίτες, εσείς είστε αμετακίνητοι στις ΄΄αρχές σας΄΄. Τους παίρνετε από την μια μεριά, για να τους πάτε σε κάποια άλλη, εντός της χώρας. Και εσείς να μας λέτε ότι η μόνη λύση είναι ο κομουνισμός και πως  δε ωριμάσαμε ακόμα γι αυτόν. Μας δουλεύετε; Για παιδάκια μας περνάτε να μας παραπλανήσετε. Για όλη την αριστερά μιλάω ανεξαιρέτως. Και όχι μόνο για τις σιτιζόμενες συντεχνίες του Σύριζα. Το θέμα, σας έχει καταπιεί όλους.

Αυτοί εκεί ξέρετε, για τους Κουβανούς μιλάω, αγαπούν την πατρίδα τους πιο πολύ από το κόμμα!!! Αλλά και από την ιδεολογία τους ακόμα! Ανήκουστο βιολί. Πρώτη φορά το ακούμε. Φαντάσου πόσο πίσω βρίσκονται. Τι παράδοξο! Τι διαστρεβλωμένα μυαλά!

Την στιγμή που ο καπιταλισμός το βροντοφωνάζει ως το πρώτο σύνθημά του. Ανοιχτά σύνορα! Ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων, προϊόντων, υπηρεσιών και ανθρώπων!! Κι όταν στριμώχνεται από τον ανταγωνισμό, τόχει δίπορτο. Κλείνει τα σύνορά του, βάζει δασμούς, επαναπατρίζει τα κεφάλαιά του ή τα πάει σε άλλους σκλάβους και κλείνει τα εργοστάσιά του. Σας προτείνει την λύση. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις. Είσαι ο καλλίτερος συνεργάτης του και παρεξήγησέ με, να το χαρώ! Μου εκσφενδονίζεις το μοιρολόι μου για σένα στα άκρα. Σοφές μου κεντρικές επιτροπές! Γιατί τα πράγματα μετατρέπονται στο αντίθετό τους, από άγνοια ή βλακεία. Για να μην προσθέσω τον δόλο. Για να μην προσθέσω και το τσίρκο των διεθνιστών που έχουν προσωπικά συμφέροντα και ψυχολογικά προβλήματα ακραία και επικίνδυνα. Τα πιο αθέατα και μουλωχτά ποταμάκια που υπάρχουν.

Η άλλη προαιώνια λύση είναι τα εθνικά κράτη και τα κλειστά τους σύνορα!! Εκκοσμικευμένα και σύγχρονα και όχι θρησκοληπτικά βέβαια. Έτοιμος ήσουν να μου το πετάξεις. Κάτι ξέραν περισσότερο από τους μαρξιστές. Έτσι υπήρξε κι έτσι θα συνεχίσει ο κόσμος.  Για όσους διαφωνούν ακόμη, η ουτοπία στις εκκλησίες κύριοι φίλοι. Το ευαγγέλιο και το κεφάλαιο δίπλα-δίπλα αντάμα και αδερφωμένα. Να παρηγορηθείτε εκεί για τις αταξικές κοινωνίες που δεν ευδοκίμησαν πουθενά και κατέρρευσαν όλες πριν καν ριζωθούν. Είναι το πιο τίμιο.

Κάποια στιγμή δεν θα έχετε οπαδό ούτε τον εαυτό σας. Τώρα κοντά. Μόνο που εν τω μεταξύ, θα έχετε παραδώσει την χώρα σας στην αλληλεγγύη των λαών. Την μη αμφίδρομη μάλιστα! Το ξεχάσατε; Την μονόπατη, την μονόδρομη. Θυμηθείτε μια μόνο ευρωπαϊκή χώρα και μια εργατική τάξη αλληλέγγυα στα μνημόνια στο κυπριακό και στις παραβιάσεις στο αιγαίο. Μία μόνο, εκτός παχέων λόγων. Ούτε καν φαντάζεστε τι ψέμα κουβαλάτε μέσα σας. Τι λέει η ιδεολογία σας. Μα τότε θα είναι αργά. Θα παθαίνετε όλοι ο ένας μετά τον άλλο από ανακοπές. Τι κάναμε, θα λέτε!

Η ιστορία, όχι των πανεπιστημίων, η αληθινή, δεν κάνει χάρες. Γράφει ότι γίνεται. Δεν την χαρίζει σε κανέναν μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου