Σελίδες

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Ο χαμένος δεν χάνει τοτέ!

 

 

Ετοιμαστείτε για πόλεμο. Η μόνη ελπίδα να γλυτώσουμε.  Όσοι αυτή την στιγμή μιλάνε για ειρήνη, θέλουν να παραδώσουν την μισή χώρα τουλάχιστον και να ‘’ζήσουν’’ στην ησυχία τους. Την ανύπαρκτη. Και το γνωρίζουν άριστα. Και ηλίθιοι δεν υπάρχουν πια. Τελείωσαν. Η πραγματικότητα σήμερα τους εξολόθρευσε όλους.

 Όλες οι κρυμμένες πολιτικές και κοινωνικές  εφεδρείες  των  κοτζαμπάσηδων, θα αποκαλυφθούν τώρα, σε αυτό το απροκάλυπτο ξεπούλημα της χώρας. Θα τρίβουμε τα μάτια μας. Σε όλο το φάσμα του κοινοβουλευτισμού. Τρέχουν όλοι να λουφάξουν στα επιχειρήματα και τα μεγάλα εξαπατητικά λόγια. Σπάνε το κεφάλι τους να βρουν  δικαιολογίες για το ξεπούλημα.

 Οικονομικά δε, ελπίδα καμιά! Ανάκαμψη δεν υπάρχει, ούτε στο βαθύτερο απώτερο μέλλον του υπόλοιπου αιώνα. Βουλιάζουμε! Υποδουλωνόμαστε πλήρως. Μόνο αυτό ισχύει και τίποτα άλλο.

Η εσωτερική αναμέτρηση θα είναι χειρότερη από την εξωτερική με τους ‘’συμμάχους’’ μας. Στην πραγματικότητα οι δεύτεροι δεν υπήρχαν ποτέ χωρίς τους πρώτους. Υπήρχαν πάντα οι πρώτοι μόνο. Δείτε το ΄21 με τους Τούρκους και το 41 με τους Γερμανούς.

Μόνη λύση να μονιάσουμε ο λαός άνευ των εκπροσώπων όλων.

 

Ο χαμένος δεν χάνει ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου