Σελίδες

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Στη βράση κολλάει το σίδερο.

 


Μεγαλύτερη χρονική ευκαιρία για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια δεν θα ξαναβρούμε ποτέ μα ποτέ!

Σήμερα, που με τις προκλήσεις-γκάφες του τούρκικου επεκτατισμού και του Ερντογάν σε όλη την χώρα μας, αλλά και προς όλους τους γείτονες και παραγείτονες, όπου όλη η ευρώπη είναι με το μέρος μας και θα δεχθεί με ευχαρίστηση κάτι τέτοιο, βοηθώντας μας έμπρακτα ακόμα και στρατιωτικά (Γαλλία – Αυστρία), για την δική της ασφάλεια και όχι την δική μας που δεν τους νοιάζει, (αν βιάζεσαι να επιχειρηματολογήσεις), γιατί βλέπουν να τους ζυγώνει το κακό,  μετά τους θρασείς αποκεφαλισμούς πολιτών τους μέσα σε ευρωπαϊκό χώρο στην καρδιά της Ευρώπης, είναι ιστορική συγκυρία να το κάνουμε πριν μας καταργήσουν στην πράξη και τα 6 μίλια.

Καθώς, εμάς ακόμη, μας προκαλούν και μας τζαρτζάρουν στο αιγαίο και τον Έβρο ασφυκτικά, χωρίς να μας έχουν κόψει ακόμη κεφάλια.

Αυτό το γνωρίζουν όλες οι διπλωματικές αντιπροσωπίες που μας παρακολουθούν, και μόνο η πολιτειακή και φυσικά κυβερνητική ελίτ δεν  το δέχεται.  Κάτι συμβαίνει που βγάζει και τα δυο μάτια.

Εμείς εδώ οι έλληνες πολίτες, γνωρίζουμε καλά αυτό το ανεξήγητο παγκόσμια κακό εθνικό παράδειγμα, πως πίσω από αυτή την λυσσώδη άρνηση του πρωθυπουργού Μητσοτάκη, με την συνδρομή των υπολοίπων ελίτ, ακατανόητων και άγνωστων συμφερόντων μάλιστα,  κρύβονται πολλές απανωτές στρώσεις προτεκτορατοποίησης επί προτεκτορατοποιήσεων, στοιβαγμένες σε ντάνες για 200 χρόνια, με την συνδρομή κατά καιρούς όλων των κομμάτων που ήρθαν και παρήλθαν.

 

Από κάπου τους κρατάνε!!!  Αυτό είναι το μόνο ασφαλές συμπέρασμα που ακούς στους δρόμους. Και  μόνο δεν ξέρουμε, τις ανώφελες λεπτομέρειες και τυπικές αποδείξεις. Αλλιώς δεν εξηγείται η απεμπόληση αυτής της ιστορικής ευκαιρίας.

 

Υγ. Για να έχει μια αξιοπιστία και μια εντιμότητα αυτό το κείμενο, πρέπει να προσθέσω την δευτερεύουσα ή και τριτεύουσα ευθύνη των πολιτών, μετά τις ανείπωτες ταλαιπωρίες και βασανιστήρια κάθε είδους που υπέβαλαν οι ελίτ αυτό τον λαό, ώστε να τον φέρουν στα μέτρα τους, να τον ενοχοποιήσουν έτσι, να τον κάνουν σαν τα μούτρα τους, για να τον αποκαλέσουν συνυπεύθυνο στο τέλος, ώστε να φτάσουμε σε αυτό το απαράδεκτο αποτέλεσμα της άρνησης της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου