Σελίδες

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Το σύνδρομο της γενοκτονίας και των κρεματορίων

 

 

Το σύνδρομο της γενοκτονίας και των κρεματορίων, κόλλησε για τα καλά στην ψυχολογία των Εβραίων πολιτών, όπου προσχώρησαν σε αυτό το σύνδρομο ομαδικά με ελάχιστες εξαιρέσεις, και το εφαρμόζουν τώρα πια εδώ και χρόνια με ευχαρίστηση μάλιστα κι αυτοί στους Παλαιστίνιους!!

Ταυτίστηκαν με τους δολοφόνους τους, μέχρι το μεδούλι τους.

Έγινε μετατραυματικό σύνδρομο, όχι όμως στους θύτες Γερμανούς ναζί που τα έχουν καλά, αλλά περιέργως, σε άσχετους αθώους και ανυπεράσπιστους ανθρώπους όπως οι παλαιστίνιοι. Πρωτοφανής ανακάλυψη των ισραηλινών, μα και των υπολοίπων Εβραίων απανταχού της γης, που συμφωνούν όταν δεν μένουν ουδέτεροι ως συνήθως. Ελάχιστες εξαιρέσεις!

Τελικά, το σύνδρομο της γενοκτονίας των Εβραίων είναι μεταδοτικό. Κολλάει επάνω σου σαν βδέλλα και δε φεύγει με τίποτα, σαν το μαρκάρισμα που υπέστησαν στο χέρι,  επιμένεις να σκοτώνεις άοπλους ανθρώπους μαζί με γυναικόπαιδά τους. Τι θάρρος, τι λεβεντιά, τι ήθος! Και τι πρότυπο  προ πάντων, για την υπόλοιπη ανθρωπότητα που τους παρακολουθεί!! Που σας προστάτεψε και σας αγκάλιασε για τα δεινά σας σαν λαό.

Τους εφιάλτες σου και τα παθήματά σου, θέλεις να τα εφαρμόσεις στους άλλους που δεν σε πείραξαν καθόλου. Και φυσικά βρήκαν τους πιο αδύναμους σε όλον τον πλανήτη δηλαδή τους παλαιστίνιους, τους σύγχρονους Εβραίους! Ακριβώς ότι έκαναν οι Γερμανοί ναζί, που βρήκαν τους πιο αδύναμους τότε. Μπράβο! Να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, να μην φοβούνται αντίποινα από έναν κατατρεγμένο και διαλυμένο λαό.

 

Για ότι συμβαίνει στην Παλαιστίνη με τους ισραηλινούς φονιάδες, είμαστε όλοι υπεύθυνοι στον πλανήτη, με πρώτους φυσικά τους Αμερικάνους που τους κανακεύουν ακατάπαυστα. Το Ισραήλ μαζί με τους κατοίκους του είναι ασύδοτοι γιατί εμείς τους κάναμε ασύδοτους.

Έχουν δε το εξοργιστικό θράσος, να κατασκευάζουν και ‘’επιχειρήματα’’ από πάνω, πως τάχα φταίει η παλαιστινιακή Αρχή καθώς και η Χαμάς, λέγοντας ουσιαστικά στην παλαιστινιακή Αρχή:: μην προστατεύεται τον λαό σας, και αφήστε μας ελεύθερους να τους εξοντώσουμε όλους για να πάρουμε τα εδάφη τους και τα σπίτια τους δικά μας.

Προβλέπω πάντως δεύτερο ολοκαύτωμα στο μέλλον, χειρότερο από το πρώτο, όσο κι αν αργήσει με αυτή την τακτική τους.

10/5/21 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου