Σελίδες

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Ο πόλεμος των Ιών

 

Κακόβουλο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, συκοφαντικό.                                         

Αφιερωμένο στην άμεση τρέχουσα ιστορία.

 

Βρισκόμαστε σε ένα άλλο αλλόκοτο και ολοκαίνουριο τοπίο. Που δεν έχει ούτε ταίρι ούτε προηγούμενο. Το σημαντικότερο στην ιστορία του ανθρώπου. Καμία άλλη ιστορική ή προϊστορική εποχή δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί της. Αφού κατόρθωσε μέσω της προπαγάνδας του ανθρώπινου λόγου, να επιτύχει τον ολικό και μόνιμο πόλεμο μέσα από την ειρήνη. Μια ειρήνη σε εισαγωγικά βέβαια, καθαρά πολεμική. Αδιανόητο!

Ο πόλεμος πλέον, άλλαξε δια παντός την ιστορία του ανθρώπου όπως τον ξέραμε και όπως τον ζήσαμε. Ξεχάστε τον! Αυτή  την στιγμή που διαβάζετε τον τελειοποιούν τα επιτελεία τους. Απλά τώρα, δεν τον ελέγχουν πλήρως ακόμα. Τους ξάφνιασε! Όμως το σενάριο αυτό, το ουρανοκατέβατο αυτό λαχείο, ήρθε ως  νίκη γιαυτούς να τους μακροβιώσει στη γη. Ούτε στα όνειρά τους. Να τους απαλλάξει από τις ταξικές συγκρούσεις. Το μεγαλύτερο πάντα πρόβλημά τους.

Ο καινούργιος πόλεμος δεν θα απευθύνεται σε αντιμαχόμενους στρατιώτες πλέον καθόλου. Δεν θα χρησιμοποιεί καν τα όπλα που ξέραμε και υπάρχουν μέχρι αυτή την καινούργια εποχή. Θα απευθύνεται μόνο στους πολίτες όλου τους πλανήτη. Ο πόλεμος θα είναι εναντίον των πολιτών. Τόσο ξεκάθαρα είναι στο μυαλό τους. Οι στρατιώτες και τα πιο επίλεκτα σώματα θα είναι σε αχρηστία ή στην καλλίτερη περίπτωση εφεδρικοί ως αστυνομία καταστολής στις παντός είδους διαμαρτυρίες, μόνο στους δρόμους των πόλεων.

 Οι διηπειρωτικοί ατομικοί πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς θα μπουν στα πολεμικά μουσεία. Οι ιοί νίκησαν τις ατομικές βόμβες! Αδιανόητο κι αυτό!

Ο πόλεμος θα μεταφερθεί στα νοσοκομεία και μόνο, ως ύστατη απέλπιδα προσπάθεια της ιατρικής να εξουδετερώσει τους ιούς, που η ίδια δημιούργησε ως υπάκουος και πειθήνιος δούλος, της μάχης των καπιταλιστών μεταξύ τους.  Οι εφιάλτες τελείωσαν στον ύπνο μας. Θα έρχονται μόλις ξυπνάμε.

Εκπαιδευμένοι λοιμοξιολογικά πράκτορες πολυεθνικών, θα αλωνίζουν την υφήλιο και θα σπέρνουν ιούς, στους εχθρούς ανταγωνιστές τους. Και δεν έχω καμιά αμφιβολία γιαυτό! Θα  έχουν δε, το αντίδοτο για τον εαυτό τους, όπως ακριβώς στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ, όπου με το ίδιο θα προστατεύουν τον πληθυσμό τους να διατηρήσουν  τους δικούς τους δούλους ανέπαφους, για δουλειά και εκμετάλλευση. Ένας τέτοιος ιός, θα μεταδίδει πλήρως ανεξακρίβωτα από τους άλλους ανταγωνιστές, τον θάνατο σε ένα ολόκληρο πληθυσμό ή σε μια χώρα. Ο δε θαυμαστός οργανισμός μας με το θαυμαστό ανοσοποιητικό του σύστημα, θα έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, ανίσχυρος πλέον από τις απανωτές επιδρομές εναντίον του, όπως αυτή την στιγμή που διαβάζετε.  Σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι όπως σας προειδοποιώ στην επικεφαλίδα.                                                                                                                                                   Μην του ξεφύγει κανενός και πει ότι είμαι υπερβολικός, γιατί θα λοιδορηθεί από την πραγματικότητα όπου νάναι, και φυσικά θα καταλάβουμε όλοι πως δεν γνωρίζει καθόλου όποιος το πει:: ‘’τι εστί ‘’καπιταλισμός’’.

 

 Η συνωμοσιολογία!

 

Τρεις μεγαλύτερους άξονες είχαν στα κορυφαία εργαλεία τους μέχρι τώρα, και σημειώστε το. Την αδέκαστη δικαιοσύνη, όπως το επιφανές παράδειγμα της ελληνικής, με τους άπειρους αντιθετικούς νόμους να κρίνουν όπως τους λένε κατά περίπτωση εξασφαλισμένοι, καθώς και την βία με τρίτη την προπαγάνδα των δημοσιογράφων στο δύστυχο μυαλό μας.  Ξεχάστε τα.  Από εδώ και μπρος τον πρώτο λόγο θα έχει η ιατρική επιστήμη της καταστροφής, των ιολόγων. Και θα μας καταστέλλουν και θα μας δουλοποιούν μέχρι απόλυτου σημείου, ρομπότ.

Η συνωμοσιολογία λοιπόν σήμερα, δεν σημαίνει πια το διαχρονικό κλασσικό παράδειγμα της ιστορίας, με τους Ρωμαίους συγκλητικούς τον Βρούτο και τον Καίσαρα, καθώς η προδοσία σημαίνει κι αυτή συνωμοσιολογία. Σημαίνει την συνωμοσία των πολιτών εναντίων των εκλεγμένων εξουσιών! Και αυτό απίστευτο! Κατατρεγμένοι δηλαδή βουλευτές και πρωθυπουργοί, κυνηγημένοι από τους λαούς. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!

Με άλλα λόγια, η συνωμοσιολογία έχει γίνει παλλαϊκή αντίσταση πλέον. Να εξακριβώσουν τους θύτες των ιών. Να καταλάβουν τι τους συμβαίνει. Αφού οι κυβερνήσεις τους λένε διαρκώς ψέματα επί ψεμάτων ακατάπαυστα. Όπως ο τσοπάνης και ο λύκος. Τώρα λοιπόν φάτε τον τσοπάνη που έλεγε όλο ψέματα και γελούσε με τους χωριανούς του.

Μια αγωνιώδης αναζήτηση του κόσμου για την ζωή του. Ή συνωμοσιολογία έγινε απέλπιδα προσπάθεια να καταλάβει τι του συμβαίνει ξαφνικά και πεθαίνουν όλοι μόνο από κορονοϊο. Η κατάσταση θυμίζει τον ιατροδικαστή Καψάσκη στην χούντα, που υπέγραφε ότι οι θάνατοι των αντιστασιακών στα νησιά και στην ασφάλεια, προέρχονταν από κρυολογήματα ή ‘’πτώση στα σκαλιά της Μπουμπουλίνας’’

 

Αλλά πρέπει να πάμε στην αρχή στο ξεκίνημα αυτού του φαινομένου για να το καταλάβουμε. Γιατί εμείς, οι μάζες, όπως μας αποκαλούσε σοφά ο Μαρξ,  είμαστε αργόστροφες και αντιδρούμε από το αποτέλεσμα, κι αυτό μόνο αν μας  ακουμπήσει  προσωπικά, όταν η συμφορά μας τυλίξει στα χέρια της.  Σήμερα λοιπόν, η συνωμοσία, έχει μεταφερθεί στο αντίθετό της, στους λαούς. Συνωμότες δεν είναι πια οι συγκλητικοί ή ο Ισκαριώτης.

 

Τι είναι η συνωμοσία; Αυτή για την οποία όλοι μιλούν σήμερα;  Κανείς δεν ξέρει ακριβώς, τάχα! όλοι στο περίπου μιλούν, από την  βικιπαιδεία μέχρι τους διανοούμενους με τους πιο βαρύγδουπους τίτλους. Έγινε το μυστήριο των μυστηρίων στον πλανήτη. Και όλοι σχεδόν προσπαθούν να την κρύψουν ενώ είναι πασίγνωστη και κάνει Μπαμ και όλοι την γνωρίζουν.                                                                                      

Είναι η εργαλειοποίηση της κάθε συμφοράς στον πλανήτη, που καθοδηγείται από το οικονομικοπολιτικό σύστημα, εις βάρος όλων των ανθρώπων στη γη. Μια καθαρή συνωμοσία, στα κρυφά και ανεξέλεγκτα από την ανθρωπότητα, σε ύποπτα και υποκοσμικά επιστημονικά εργαστήρια, να κατασκευάσουν καινούργια όπλα κατά των εχθρών τους, του ίδιου του εαυτού τους δηλαδή,  του πολέμου των ισχυρότερων ανταγωνιστών μεταξύ τους.

Ένα φαινόμενο που διαδίδεται στον πλανήτη πιο γρήγορα και από την ταχύτητα του φωτός. Ένα φαινόμενο τυχαίο ή κατασκευασμένο, δεν έχει σημασία καμιά για αυτούς, που το αρπάζει στον αέρα το αχαλίνωτο κέρδος με την οργιώδη αντίληψή του, πριν καν πέσει στο χώμα, να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο της ιδιοσύστασής του, όποτε και όπου εμφανίζεται ή κατασκευάζεται. 

 Έτσι πρέπει να ορίσουμε σήμερα την ευκαιρία του φαινομένου του κορονοϊού. Που για πρώτη φορά έδωσε την ευκαιρία ενός πολέμου δίχως όπλα, στον φονικό ανταγωνισμό των συμφερόντων.   Μια συνωμοσία ξαφνική και αρχική στη Γιουάν της Κίνας, που σαν το μέλι τρέχουν να κολλήσουν επάνω της και να την εκμεταλλευτούν, όλες όσες προκύπτουν και παράγονται καθημερινά σαν βδέλλες στο κορμί της κοινωνίας, να δικαιολογήσουν και να εξηγήσουν τους λόγους και τις αιτίες της εμφάνισής της. Κι ενώ είναι μια πεντακάθαρη, κρυστάλλινη συνωμοσία, βγαλμένη μέσα από τα γνησιότερα επιστημονικά πολεμικά στρατόπεδα του συστήματος, δεν ομιλούν για την αιτία ενοχικά, από πολιτικό-επιστημονικούς γεννήτορες της επιδημίας του κορονοϊού, έως τα εκατομμύρια των επίορκων γιατρών που, που ευτελίζονται να υπερασπίζονται τα μέτρα, χωρίς κουβέντα για τα γενεσιουργά  πολεμικό-ιατρικά αίτια. Τι κατάντια! Κατηγορούν δε αυτοί οι δεύτεροι, παρέα με τις κυβερνήσεις, όλους όσους, διαλυμένους από την συμφορά πολίτες, υποψιάζονται και αντιδρούν ότι κάτι δεν πήγε καλά και κάτι κρύβουν για την γέννηση του ιού στα ύποπτα αυτά καταγώγια της ιατρικής.

Όσο για την ‘’συνωμοσιολογία των πολιτών’’,  αυτή ακολουθεί και κυνηγά φυσιολογικά, όχι τα κουτσομπολιά και την προπαγάνδα των δημοσιογράφων βέβαια, αλλά την ίδια την συνωμοσία στην πηγή της, εκεί που είναι η ναυαρχίδα των συνωμοσιών, εκεί που κρύβεται και κάνει την αθώα, ρίχνοντας την ευθύνη όπου μπορεί, ή στα συνεργαζόμενα ή αντίπαλα κέντρα που κατεργάζονται μαζί της και παράλληλα την ίδια συνωμοσία των ιών. Στα  ιατρικά ερευνητικά κέντρα της κόλασης ή των μεταλλαγμένων παλιότερα. Σπέρνει διάφορους  ιούς ανύπαρκτους στο περιβάλλον της φύσης. Και το Βιετνάμ από τον κορονοϊο δεν διαφέρουν σε τίποτα αν θέλετε να καταλάβετε, θύματα και οι δυο περιπτώσεις συνωμοσιών. Είναι η ίδια λογική.

Τα μεταλλαγμένα δηλαδή, δεν είναι μια συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας και των πολιτών της, ρωτάω;  Και προσθέστε εσείς τις υπόλοιπες συνωμοσίες που ξέρετε εις βάρος μας. Γιομάτος συνωμοσίες ο κόσμος μας. Που δεν αρέσουν σε κάποια  φυλή της αριστεράς. Προτιμάει τους θύτες και μας λέει πως βλέπουμε παντού συνωμοσίες οι ανόητοι στον καπιταλισμό, από την μεταπολίτευση ακόμα με το κκε εσωτ αν θυμάστε. Μεγάλα μυαλά!   Ή μήπως η κλωνοποίηση της φύσης και του ανθρώπου δεν είναι συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας κύριοι γιατροί και πολυεθνικές;  Η Ντόλι η προβατίνα δεν ήταν συνωμοσία;    

Και το εκνευριστικότερο ίσως, αυτοί που στήνουν την συνωμοσία στα παράνομα εργαστήρια, αυτοί οι ίδιοι κατηγορούν το κόσμο που ρωτάει και αμφιβάλλει για τις ανακοινώσεις τους. Με τους δημοσιολόγους της και τους δωσιλόγους της. Ή μήπως οι δωσίλογοι δεν είναι συνωμότες;  Οι συνωμότες της ζωής μας, κατηγορούν τους διαμαρτυρόμενος για το κάθε δικό τους έγκλημά, ως συνωμοσία, όταν τολμούν να διαμαρτυρηθούν.

 

 

 

Δεν φτάνει που είσαστε διεθνείς συνωμότες, δεν φτάνει που είσαστε θύτες με περικεφαλαία μονίμως, συκοφαντείτε κι από πάνω τα θύματά σας ως συνομωσιολόγους, προσπαθώντας να τους φιμώσετε κιόλας και να τους κατηγορήσετε ότι διαδίδουν ψέματα αρχιψεύταροι. Απαντήσεις ζητάνε! Αυτό είναι όλο! Και δεν τις δίνετε διεθνώς.  Βγάζετε την ρετσινιά από πάνω σας και την ρίχνετε στις πλάτες των διαμαρτυρόμενων πολιτών, που αλλόφρονες τρέχουν να γλιτώσουν από τα ιολογικά πειράματά σας. Γιατί τα βάλατε στα κρυφά από εμάς, με την φύση συνωμότες. Κατασκευάσατε πρωτεΐνες πλαστικές, μη φυσικές να μπορεί να τις παλέψει η φύση και ο οργανισμός μας. Αχόρταγα ανθρωπάρια για κέρδος και επικράτηση μεταξύ σας. Με τα σκοτεινά σας σχέδια για επικράτεια  πίσω από την πλάτη μας.

 

Η εργαλειοποίηση μιας συμφοράς, είναι συνωμοσία!!! Μια ίντριγκα, μια στρέβλωση, μια απαξίωση της αλήθειας, μια παράκαμψη της αλήθειας από την αλήθεια της, μια εξουδετέρωσή της από αυτό που είναι. Από πάντα ήταν έτσι. Τώρα το καταλάβαμε πλήρως με τον κορονοϊο. Η  δουλοποίηση του ανθρώπου εξ άλλου, ήταν η μεγαλύτερη συνωμοσία στην ιστορία του. Το ξεχάσατε αυτό;

Αν το καταλάβουμε αυτό λυτρωνόμαστε από την συνωμοσιολογία και πάμε ένα βήμα πάρα πέρα την σκέψη  μας και την ζωή μας. Και αφήστε τους να μας συκοφαντούν και να μας κατηγορούν.

Γιατί είναι η απόκρυψη της αλήθειας που δίνει όλα τα δικαιώματα στην συνωμοσιολογία να ανθίσει. Αυτό να το ξέρετε. Γιατί τότε γίνεται αντι-συνωμοσιολογία.

Η απόκρυψη της αλήθειας δίνει  το δικαίωμα στην σκέψη να υποθέσει. Καταφεύγει εκεί να αποκαλύψει το ψέμα. Να γίνει συνωμοσιολογική χωρίς να το θέλει. Σαν  τα μούτρα τους να έχουν επιχείρημα μετά να λένε. Ενώ είναι μια τεράστια προβοκάτσια. Συνωμοσίες στήσατε, συνωμοσίες θα εισπράξετε γιατί αυτό μόνο σας αξίζει. Η πλήρης αναξιοπιστία απέναντί σας. Στην πραγματικότητα βέβαια ο κόσμος παγκόσμια, είναι αντι-συνωμοσιολόγος απέναντί σας.                                                                                                                                                               

Οι ίδιοι θα διαδίδουν τον κορονοϊο. Από  εδώ και εμπρός θα ζήσουμε  με ιούς, είναι ένα ολοκαίνουργιο όπλο, μπρος στο οποίο ωχριούν και φαίνονται τριτεύοντα και τεταρτεύοντα όλα τα οπλικά συστήματα που υπήρχαν έως σήμερα.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου