Σελίδες

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Μην είδατε μωρέ παιδιά, τον Λιάκο τον λεβέντη τον παλλίκαρά μωρε,τον παλίκαρά.

 

Σας ξάφνιασε ο Λιάκος; Ο λεβέντης ο παλικαράς, που λέει το δημοτικό  τραγούδι;                          

Οι δικαστές να δείτε πόσο θα σας ξαφνιάσουν τώρα που δώσαν τακτική δικάσιμο οι υπόλοιποι 4 εμπρηστές της Μόριας, μετά το δεκαοκτάμηνο που παραγράφεται το αδίκημα και θα είναι και πάλι ελεύθεροι και αμόλυντοι ποινικά. Εκτός αν τους δώσουν πλακέτα αναμνηστική για το ανδραγάθημα τους κι από πάνω. Η νεολαία του Σύριζα θα ευφραινόταν . Για την εφηβική τρελίτσα, το ακαθοδήγητο παιδάκι.

 Για να καταλάβει και ο τελευταίος  στον τόπο, σε τι κοινωνία μας οδηγούν. Άσε που αυτό δεν θα το αποφασίσει κανένας έλληνας δικαστής αν έχει απομείνει. Θα μιλήσουν τα τηλέφωνα έξωθεν. Είναι όλοι συνεργάτες.

Ή μήπως νομίζετε ότι ο Λιάκος δεν ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία από τον Τσίπρα να κάνει την ανακοίνωση, ο σπουδαίος αυτός επιστήμονας της χώρας. Να προστατέψουμε πάση θυσία κάθε είδους μετανάστη παράνομο εις βάρος των ντόπιων και γηγενών κατοίκων.

 Ή μήπως νομίζετε ότι δεν είναι ένας ακόμη προβοκάτορας της ζωής μας. Να αποπλανήσει συναισθηματικά όποιον ανθρωπάκο έχει ευαισθησίες.                                                                            Και ξέρετε γιατί; Γιατί θα μπορούσε να εκφράσει αυτά τα συναισθήματά του αν ήταν αληθή στο περιβάλλον του, στους φίλους του και στην οικογένειά του. Θεμιτό. Αλλά  δημόσια! βρε παιδί μου αλλάζει το πράγμα. Είναι αφόρητη προπαγάνδα σε απλούς καλούς ανθρώπους. Συνεννοηθήκαμε;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου