Σελίδες

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Για τους διακινητές είσαι ο θεός τους!

 

Λίγο μίσος δεν βλάπτει σύντροφε. Σε συντηρεί υγιή. Σαν το αλάτι να μην σαπίσεις. Μην  πάθεις καμιά γάγγραινα φουκαρά μου. Εσύ το ξεφτίλισες, το πήγες όλο αγάπη, αγάπη αγάπη.  Ούτε ο θεός δεν το θέλει. Άκου και μένα που σκαμπάζω από αυτά. Δεν είσαι παντογνώστης. Θα σε βαρέσει στο κεφάλι όπως το πας αγαπησιάρη μου. Οι παπάδες το κατάλαβαν. Το πολύ κύριε ελέησον… Πρόσεχε μην αγιάσεις και σε κάνουν μάρτυρα.

 

Μέχρι οι χριστιανοί  σε πήραν είδηση και δεν σε αντέχουν. Το παράκανες. 

Οι πιστοί είναι πιο σεμνοί από σένα. Δεν θέλουν πια τόσα μιλιούνια, μέχρι κάπου αντέχουν. Ενώ εσύ τρελαίνεσαι για αυτούς. Ονειρώξεις μωρέ παθαίνεις τα βράδια μαζί τους.

Έτσι όπως το πας, θα σου κάνουν εικόνισμα στο τέλος οι ιμπεριαλιστές. Μπορεί και ανδριάντα. Εσένα έψαχναν. Καλλίτερους συνηγόρους στις αβανιές τους δεν έχουν βρει. Συνεννοήθηκαν μάλιστα να αλληλοκατηγορούνται για ξεκάρφωμα. Να κρατάνε τα προσχήματα. Μην τους λείψετε και τι θα κάνουν χωρίς εσάς.                                                                                                                                                        

Για τους διακινητές είσαι  ο θεός τους. Με σένα στήσανε την πελώρια βιομηχανία τους. Χωρίς  εσένα δεν θα είχαν να φάνε. Θα ζητιανεύαν στους δρόμους. Έπιασε το παραμύθι της αλληλεγγύης. Σε ευγνωμονούν. Μέχρι κι ο Λένιν αγανάκτησε από τον τάφο του. Του έβαλες λόγια σύντροφε για τα έθνη, που δεν είπε ποτέ στο στόμα του ο άνθρωπος.                                    

Οι μουσουλμάνοι μετανάστες μισούσαν πάντα το δικό του όραμα τον σοσιαλισμό. Τα είχανε λυμένα όλα αυτά μέσα στην θρησκεία τους, δεν είχαν ανάγκη. Κομουνισμός και βάλε. Τους φοβόταν μην του χαλάσουν την οκτωβριανή. Κι ο Στάλιν από κοντά, χλώμιασε όταν τους είδε. Οι αθώοι και οι πολύ βλάκες σε δένουν χεροπόδαρα. Δεν ήξερε τι να κάνει. Από τότε κάποιοι σύντροφε, προσπαθούσαν να του μάθουν διεθνισμό και αυτουνού όπως κι εμένα.

 

 

Υγ. Αν βρείτε μια ιστορική ανακρίβεια να μου την επισημάνετε. Γιατί λάθη δεν έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου