Σελίδες

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Όποιος βιάζει ένα παιδί...

 

Όποιος βιάζει ένα παιδί, βιάζει όλη την ανθρωπότητα. Τα παιδιά όλου του κόσμου! Βιάζει εμένα, βιάζει εσάς, χωρίς να μας ακουμπήσει καν, χωρίς να μας ξέρει καν, χωρίς να μας συνάντησε ποτέ. Μην το συνηθίσετε!!! Αυτό προσπαθούν, αυτό θέλει η οργανωμένη αυτή κακουργηματική διεθνής, να μας το περάσουν να το συνηθίσουμε.  

Μην τους αφήσετε. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο μετά. Μετά είναι το τέλος της δημοκρατίας. Έστω αυτής της ελάχιστης που απέμεινε. Η κοινωνία μπορεί να ζήσει χωρίς βιαστές παιδιών, χωρίς παιδιά δεν μπορεί να ζήσει. Ούτε στιγμή. Δεν είναι υπόθεση της πολιτείας πλέον, είναι και των πολιτών. Κι αυτοί δικάζουν!! Η επίσημη δικαιοσύνη εδώ δεν μπορεί από μόνη της. Είναι λίγη. Ανήμπορη και ελάχιστη.  Χρειάζεται την δική μας βοήθεια. Έχει παραστρατήσει κι αυτή στον αρμαγεδώνα της αλλοτρίωσης.

Ο φόνος ξαφνικά γίνεται φάρμακο. Πολλοί το σκέφτονται. Ένα ξεχασμένο φάρμακο. Αγριεύεται η ψυχή του ανθρώπου. Εγείρεται στις επάλξεις της αυτοσυντήρησης της έσχατης. Ο κίνδυνος παίρνει θέση στις πολεμίστρες της κοινωνίας. Η δικαιοσύνη ξανασυναντάει τον παλιό εαυτό της. Τον αθώο παλιό άνθρωπο που την έφτιαξε. Που απαγόρευε τον βιασμό των παιδιών. Επιστρέφει  στα χέρια του. Θεριεύει να πολεμήσει τα τέρατα. Η σημερινή δικαιοσύνη είναι βάρβαρη. Πολύ περισσότερο από τους παλιούς βαρβάρους. Ξαναμοιράζεται πάλι σε όλους, για να αντέξει. Όχι μόνο στους ειδικούς. Όλοι είναι υπεύθυνοι να υπερασπιστούν τα παιδιά. Όχι μόνο τα δικά τους, αλλά και των άλλων. Γίνεται άγραφη δικαιοσύνη, άγραφος νόμος. Ο πραγματικός βάρβαρος, είναι κρυμμένος σήμερα πίσω από το κέρδος. Το συσσωρευμένο.

 

Η πολιτεία η πόρνη, κατεβάζει την ηλικία των παιδιών συνεχώς. Και εμείς κοιτάμε. Την έχει εξαγοράσει η διεθνής των οι βιαστών και αυτήν. Δεν είναι αθώα όπως παλιά, μας απειλεί με τον στρατό της να υπακούσουμε. Αυτό προσπαθούν να μας πουν, πως δεν είναι δική μας υπόθεση τα εγγόνια μας. Προσωπικά δεν μπορώ να ανεχτώ  ένα λαό που του βιάζουν τα παιδιά κι αυτός δεν αντιδρά και περιμένει από την διεστραμμένη δικαιοσύνη βοήθεια και σωτηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου