Σελίδες

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Θύμα του Μητσοτάκη ο Κουφοντίνας!

 


Εμένα η άποψή μου είναι άλλη αγαπητοί. Δε με πείθει ο Μητσοτάκης στο ελάχιστο, ότι είναι η κακότητα του και η εκδικητικότητα του. Δεν φτάνουν και δεν εξηγούν τίποτα.

Πιστεύω ότι την εκμεταλλεύεται, αφού μάλιστα είναι πανθομολογούμενη και από το ενδοαντιπολιτευτικό του κόσμο ακόμα που τον ξέρει καλύτερα και από πρώτο χέρι, για να στήσει ένα ακόμη σατανικό παιχνίδι εις βάρος της χώρας.

Ο Μητσοτάκης λοιπόν, βλέπει αφενός ότι πέφτει τόσο από την ολική αποτυχία του στον κορονοϊο, από την κρυφή οικονομικά κατάρρευση της οικονομίας όπου μαγειρεύει διαρκώς τους αριθμούς και λέει απροκάλυπτα συνεχή ψέματα, από τον ασφυκτικό κλοιό των δελφίνων γύρω του, από τις δυο επίσημες και μεγαλύτερες ιδίως τάσεις των Καραμανλικών και των Σαμαρικών, και αφετέρου τα εθνικά θέματα, όπου οι πάτρωνές του, τον πιέζουν απειλητικά να δώσει γη και ύδωρ, αέρα και θάλασσα τόσο στο ανατολικό αιγαίο, όσο και στη Κύπρο με τον ανεκδιήγητο ιδεολογικό συνοδοιπόρο του τον κύριο Αναστασιάδη. Και να προσθέσουμε εδώ και την επικίνδυνη πίεση της απλής αναλογικής που όπου νάναι φτάνει.

Μια και μόνο ευκαιρία του μένει για να μην τα χάσει όλα, να πάρει  μια τετραετία ακόμη με νωπή φρεσκότατη εκλογική εντολή για να γλυτώσει την καρέκλα του.

Γιατί μην ξεχνάμε τον πρώτο χρυσό κανόνα της εξουσίας, που λέει: η καρέκλα είναι πάνω από όλα, μα όλα.

Εδώ πούλησε την Μακεδονία βρε μπουμπούνες για την εξουσία, μπροστά στα μάτια σας, μπροστά σε όλους τους ψηφοφόρους του, στον Κουφοντίνα θα κωλώσει; Συγκρίνονται αυτά τα δυο; Ούτε που τον νοιάζει ο Κουφοντίνας.  Επίτηδες ρίχνει λάδι στη φωτιά με την άρνησή του. Τον Κασιδιάρη θα έκανε υπουργό δικαιοσύνης αν του το ζητούσαν για να παραμείνει στην εξουσία. Και μην μου εκπλήσσεστε μερικοί ιδαλγοί και τρυφερούληδες εκεί μέσα.! Δεξιοί και άλλοι σουρνάμενοι εκεί γύρω. Μην αγανακτείτε λεβεντοπολίτες.

 

Αν οι Ευρωπαίοι βρε τουρλουμπούκια μερικοί, που σιχαθήκατε μέχρι και σεις τον εαυτό σας οι ψηφοφόροι του, ή εάν  ο Μπάιντεν ακόμη περισσότερο, του ζητούσαν να κάνει τα 6 μίλια 4, και να δώσει την Αμμόχωστο στην Τουρκιά θα έλεγε όχι; έχετε καταλάβει τι τρέχει; τι έχετε στο κεφάλι σας, τι σκέφτεστε μωρέ!

 

Αν  του το ζητούσαν οι Ευρωπαίοι, να ελευθερώσει τον Κουφοντίνα και να τον κάνει και υπουργό! ούτε που θα το σκεφτόταν. Διαφωνείτε κάποιοι μήπως; Υπερβάλλω; δεν έχετε καταλάβει ούτε τι γίνεται γύρω σας, ούτε με τί ανθρωπάκι της τελευταίας σειράς έχετε να κάνετε. Το ίδιο εξ άλλου έκαναν και θα κάνουν οι περισσότεροι εκεί μέσα.

 

Αντίθετα αν ένιωθε δυνατός και σταθερός στην καρέκλα του, ούτε που θα έδινε σημασία αν ο Κουφοντίνας επέστρεφε στη βάση του. Χαράς το κώλυμα, χαράς το δύσκολο. Που το έστησε για να κρύψει την συσπείρωση που επιδιώκει κρυφά.

 

Υγ. Οι Ξένοι, τον κρατάνε τόσο γερά όσο δεν φαντάζεστε!!! Υπάρχουν χειρότερα από τον Λιγνάδη και τον Γεωργιάδη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου