Σελίδες

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Προς το μέλλον…

 

Οι Εκλογές πρέπει να γίνονται κάθε δυο χρόνια το μάξιμουμ και πολύ λέω. Τραβηγμένο  είναι κι αυτό.

Ανέξοδα μάλιστα! Ηλεκτρονικά να μην έχουν δικαιολογία καμιά, από όπου κι αν βρισκόμαστε, από τα κινητά μας τηλέφωνα, χωρίς καν να πλησιάζουμε σε εκλογικά τμήματα,  με πλήρη ασφάλεια της ψήφου μας , και με μια μόνο επίβλεψη αυστηρή και δρακόντεια από τον κεντρικό σέρβερ της πολιτείας για ένα εικοσιτετράωρο.

Χωρίς καν αποχές και άλλες απώλειες ψήφων από αρρώστιες, αναπηρίες, ταξίδια, κάθε είδους κωλύματα. Ηλεκτρονική διακυβέρνηση δεν θέλανε;  Τηλεκπαίδευση δεν θέλανε; Δουλειά από το σπίτι δεν εφαρμόσανε ήδη; Ορίστε η λύση στο βάσανο της εκλογικής μαγειρικής και απάτης.                                                                                                             

Ας αρχίσουμε με αυτό την χρονιά μας. Να μπει μέσα μας για να προετοιμαζόμαστε. Κρατείστε το! Είναι σημαντικό! Δεν το πιάνει το μάτι μας ακόμη.

Αυτό κρύβει την αρχή μιας μέλλουσας κοινωνικής ειρηνικότατης επανάστασης, που ξεκινάει εδώ τώρα, αν το βλέπετε ή εφόσον μπορείτε να το δείτε, ή δεν έχετε επιχειρήματα μπαγιάτικα.

Τα δύο χρόνια είναι ατέλειωτα. Τα τέσσερα ανυπόφορα. Σκέτα κάτεργα. Από εδώ θα αρχίσει να φεύγει ο φόβος και να βλέπει το μυαλό.

Το κανονικό που αντέχει η κοινωνία τους καλικάντζαρους της βουλής, είναι ένας χρόνος. 

Ένας  χρόνος σήμερα ισοδυναμεί σε τριπλάσια διάρκεια. Τόσο συμπυκνωμένος και συμπιεσμένος είναι από τις ταχύτητες της τεχνολογίας.

Τα 4 χρόνια είναι 12 κανονικά. Έχουμε γεράσει εν το μεταξύ. Έχουμε φτωχύνει,  έχουμε αρρωστήσει ψυχικά, έχουνε γίνει πόλεμοι, έχουμε παραδοθεί στην δολιότητα του κοινοβουλίου, όπου το 20% κυβερνάει το 80%!!!!

Μόνο οι κυβερνήσεις δεν αλλάζουν. Παραμένουν ανέπαφες και αγέραστες.

 

Υγ

Ο πρόλογος αυτός που διαβάσατε είναι το μέλλον μας. Και άλλου είδους μέλλον δεν υπάρχει, εκτός από το μόνιμο πριν, αυτό που ζούμε διαρκώς. Όλο στο πριν βρισκόμαστε. Το τώρα μας είναι το πριν μας ανάλλαχτο. Εικοσαετίες ολόκληρες ζόφου και αγκομαχητών. Αλλιώς  δεν θα υπάρξει μέλλον.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου