Σελίδες

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Σώστε τα παιδιά από την αλληλεγγύη του ΟΗΕ και των ΜΚΟ.

 


Στις επάλξεις όλοι! Ανεξαιρέτως! Αριστεροί και Δεξιοί! Συναγερμός!  Κινδυνεύουν τα παιδιά μας! Δεν είναι ο Λιγνάδης μόνο, είναι ένα τεράστιο παγκόσμιο κύκλωμα των παιδεραστών.  Μόλις το καταλάβαμε. Καλά οργανωμένο μέσα από τις ΜΚΟ.  Μέσα από την ‘’αλληλεγγύη τάχα’’ του μεγάλου μεταναστευτικού κόλπου! Μια σαπίλα του συστήματος που δεν έχει ταίρι, που δεν πάει άλλο! Που την νομίζαμε εξαίρεση! Ένας βόθρος,  ένας παντοδύναμος συνδυασμός πλούτου και διαστροφής που δεν πήγε το μυαλό μας! Με νομοσχέδια διεθνή από τον Κύριο ΟΗΕ που ξέρει και γνωρίζει τα πάντα, μα τα πάντα! Που συνδράμει και βοηθάει αυτό το ειδεχθέστερο έγκλημα εξ όλων.

Μην μου αντιλέξει ουδείς. Ψάξε καλύτερα και μη μιλάς. Δεν έχετε πάρει είδηση τι γίνεται γύρω σας, αποχαυνωμένοι και εξαθλιωμένοι στην κατανάλωση της αχριστίλας και στις φιέστες του αθλητισμού. Στην Ερμού και τα γήπεδα. Πλούσιοι και φτωχοί. Στον ωχαδερφισμό σας και την αθλιότητά σας. Να μην αντιστέκεται κανείς. Πρόκειται για τα παιδιά σας!  Τι άλλο περισσότερο να σας πω. Κι από πάνω να ψηφίζετε μανιασμένα ΝΔ.

Θα σας κάνουν την παιδεραστία και τον βιασμό παιδιών, μόδα!!! ΘΑ ΤΟ ΔΕΊΤΕ. Και σεις δεν θα αντιδράτε σκουληκοποιημένοι στον καναπέ και στους αλήτες δημοσιογράφους. Που σας πασάρουν όλα τα σκατά στην μούρη και δεν μιλάτε, παρά μόνο ο καθένας  αν κινδυνεύσει προσωπικά μόνο. Για το μεροκαματάκι του και αν.

Απαιτείστε ένα άλλο σύστημα με τον εαυτό σας, πρωταγωνιστή δια παντός. Μια αλλαγή εκ βάθρων! Μόνιμη! Να αποφασίζετε πάντα και διαρκώς, εσείς για εσάς. Την δημοψηφισματική διακυβέρνηση. Και όχι την παγκόσμια διακυβέρνηση, του Γιωργάκη και των πονηρών διεθνιστών. Την  δημοψηφισματική δημοκρατία. Κάθε χώρας.

 

Παρακαλώ πολύ διαδώστε το παρακαλώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου