Σελίδες

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Επειδή μας διέφυγε::

 

 


:: πριν φύγουμε από την ευρωπαϊκή ένωση και το ΝΑΤΟ όπως παλικαρίζουν κάποιοι , θα πρέπει πρώτα να φύγουμε τροχάδην από τον ΟΗΕ και την ύπατη αρμοστεία του!! Δρόμο, δρόμο άτακτο, όπου φύγει- φύγει, αλλόφρονες και ποδοπατώντας ο ένας τον άλλο να σωθούμε, χειρότερα από γήπεδο που καταρρέει η εξέδρα του. Ξαφνιαστήκαμε;

Είναι  αυτός που φόρτωσε και επέβαλε ολόκληρο το μεταναστευτικό πρόβλημα του κόσμου, εις βάρος της Ελλάδος.

Είναι αυτός που δαιμονικά συνέλαβε το μεταναστευτικό ως παγκόσμια λύση, όχι μόνο από τις εμπόλεμες χώρες Συρία και Αφγανιστάν όπως όταν ξεκίνησε το πρόβλημα, αλλά με δική του μελέτη-διέξοδο στην ελλαδίτσα μας ο κανάγιας, προκειμένου να προστατεύσει την ευρώπη από την υποχρέωση της να δεχτεί τις ορδές των προσφύγων, ώστε να πάρει τα ανάλογα ποσοστά που υποχρεούται.  

Αλλά συνέχισε διαβολικά ακόμη περισσότερο, όταν συνειδητοποίησε την ελληνική ενδοτικότητα στο πρόβλημα, ώστε να παροτρύνει και να περιμαζέψει όλες τις ανάγκες και υποχρεώσεις που είχε ο ΟΗΕ από Αφρική και Ασία, στις πλάτες της χώρας.

Είναι η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ που βρήκε στην αναμπουμπούλα την μεγάλη ευκαιρία για αυτήν, όταν μας είδε γονατισμένους, και επέβαλε την αναπάντεχη την απροσδόκητη την ουρανοκατέβατη  λύση για αυτήν, όταν κατάλαβε ότι το αθλιότερο από όλα τα άθλια Νενεκιστάν των 193ων χωρών μελών του, είναι η Ελλάς του Μποστ.

Μαζί με αμέτρητες  συμμορίες Μ.Κ.Ο που η ίδια στρατολόγησε, από τους Γερμανούς ακτιβιστές πράκτορες και κάθε άλλους είδους μισέλληνες, Άγγλους, Σώρους και λοιπούς-λοιπούς, με επί κεφαλής την ελληνική διεθνιστική αριστερά που μισεί οτιδήποτε πατριωτικό, και κυρίως την εθνική μας αντίσταση και ιδίως το ΕΑΜ και τους Ελασίτες απελευθερωτές μας.

Είναι αυτό, για όσους ξέρουν και μοχθούν να καταλάβουν, παρά την πρωτοφανή λυσσώδη προπαγάνδα τω ΜΜΕ, πως η υπεράνω πάσης υποψίας ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ,  έγινε το μεγαλύτερο προτεκτοράτο της γης. Το ποιο χρήσιμο στους Αμερικανούς και τον παγκόσμιο καπιταλισμό. Κανένα προτεκτοράτο πιο πάνω από τον Ο.Η.Ε.

Όπου χρησιμοποιεί σήμερα, ένα άρθρο εκτός τόπου και χρόνου του 1951, γέννημα του 2ου παγκοσμίου πολέμου, να βοηθήσει και να περιθάλψει τα μεταναστευτικά θύματα εκείνης της εποχής, όπου κανείς δε ήθελε να έρθει, ούτε καν να πλησιάσει στην καταρημαγμένη ελλάδα τότε. Έτσι βρήκε ευκαιρία τώρα να το αναστήσει, ως σανίδα σωτηρίας για αυτόν, και να το φορτώσει όλο στην ελλάδα.

Το αμαρτωλότερο, το πιο επικίνδυνο προτεκτοράτο, καθώς έχοντας τότε την έξωθεν καλή μαρτυρία, πριν γίνει πλήρες όργανο των ΗΠΑ, αυτό που μας την έστησε κυριολεκτικά με το σχέδιο του κυρίου Ανάν, που απαίτησε να μας βγάλει και τα δυο μάτια.

Εμείς πρέπει να ζητήσουμε αμέσως την αναθεώρηση αυτού του άρθρου 51 ή να φύγουμε από αυτό αν δεν γίνει δεκτό. Ουδείς μας δεσμεύει.

Και μην ξεχνάτε οι ψηφοφόροι, πως όλα τα κόμματα που ψήφισαν το σχέδιο Ανάν ήταν καθαρά και ξάστερα δωσιλογικά. Το ίδιο όσα είπαν παρών, ως κρυφοδωσιλογικά, να το θυμούνται και να τα χαίρονται οι ψηφοφόροι τους.

 

Αφιερωμένο, λαβωμένα και με βόγκο, όχι βέβαια στο ΑΚΕΛ, ούτε στον Τσίπρα και την επάρατο εθνικά δεξιά του Καραμανλή και του ανεκδιήγητου Κούλη, αλλά με βαθιά  εκτίμηση και απέραντο σεβασμό, στον μεγάλο αυτό έλληνα πατριώτη και αστό δημοκράτη, τον πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο!! Αιωνία του η μνήμη.

 

Γιατί εδώ συμβαίνουν σημεία και τέρατα εθνικά και εσύ διασκεδάζεις στα πρωινάδικα της τηλεόρασης αραχτέ μου, να ξεχνιέσαι μπαγάσα να μην αναλάβεις τις ευθύνες σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου